Tři runy na týden od 8. července

Na tento týden padla v oblasti lásky runa Berkana, která naznačuje manželství,  rostoucí tendenci citů i možnost početí.

 

 

 

Láska: padla runa Berkana, která bývá spojována s břízou, stromem plodného, ženského mystéria, jež po smrti dává zrození. Bohyně se umí objevit nejenom jako milující, pečující matka, ale i jako trestající bába, která svými březovými metličkami vypuzuje veškeré zlo. Abyste mohli postoupit i vy, musíte se zbavit všeho, co vás může svojí jedovatostí ohrožovat. Jako runa tohoto týdne věští nápady, možné těhotenství a třeba to budou zárodky vizí, které teprve mají zrát. Můžete se setkat s přáteli a také někomu pomoci, třeba dobrou, mateřsky míněnou radou. V lásce vám Berkana naznačuje manželství,  rostoucí tendenci citů i možnost početí. Jako talisman podpoří jakýkoliv růst, včetně početí.

 

 

 

Finance: padla runa Algiz, která je nejenom runou ochrany a bezpečí, ale také runou obrany útokem. Tento týden možná vykonáte rozhodnutí, které se ukáže být velmi moudrým a ziskovým. Přivolejte si ochrannou pomocí bohů, která se tradičně ve spojení s touto magickou runou provádí známým gestem, třech vztyčených prstů. Nyní je potřeba soustředit se na tady a teď. Ne včera, ne zítra. Jedině setrváním v přítomném okamžiku jste schopni uchopit svojí momentální situaci a řídit si jí ku svému prospěchu. Když se soustředíte na tuto chvíli, můžete přijmout do svého srdce radu od svých Valkýr, svých duchovních průvodkyň. Jejich stříbrný hlas můžete zaslechnout ve svém nitru kdykoliv je to potřeba. Runa Algiz je také runou obrany před zlými lidmi a před nemocemi. Runa Algiz symbolizuje cesty jelena, což se pojí v severské tradici s ochranou. Může se jednat o ochranu členů vaší rodiny, majetku, nebo nalezení bezpečného útočiště.

 

Zdraví: runa Tiwaz je o dosáhnutí cíle, i když cesta může být těžká. Vědomě pracujete na svém úspěchu. Mužete mít velký strach ze změn. Výsledek však stojí za to. Pomáhá dosáhnout cíle, který má pro vás velkou hodnotu. Učíte se novým věcem. Ve věštbě pro tento týden znamená, že uspějete navzdory všem nástrahám. Máte svoji sílu, své odhodlání a cíl. Nemusíte být přímo soutěživí, jenom si hrajte, mějte na paměti cíl a úspěch vás nemine. Ve sféře lásky runa Tiwaz slibuje radost, na které budete mít chuť zapracovat. Budete mít potřebu splnit očekávání a hlavně potřeby partnera. Runa Tiwaz v partnerství věští harmonii vlastním přičiněním. Ptáte-li se na čas realizace svého plánu, jde o dobu šesti měsíců.

Pro web Dobrá kartářka.cz

 

Bridget

Linka 36

Foto: Shutterstock

 

 

Komentáře jsou vypnuty.