Tři runy na týden od 26. srpna

Na tento týden padla v oblasti lásky runa Ingwaz, která znamená, že máte přání, ke kterým postupně dozráváte. Můžete začít plánovat uskutečnění svých snů a zasít tak semínko. Vesmír se spojí, abyste dosáhli své touhy. Ingwaz je runa odpočinku a harmonie.

 

 

 

 

Láska:  runa Ingwaz znamená, že máte přání, ke kterým postupně dozráváte. Můžete začít plánovat uskutečnění svých snů a zasít tak semínko. Vesmír se spojí, abyste dosáhli své touhy. Ingwaz je runa odpočinku a harmonie. Symbolizuje přechod do nové etapy a těhotenství. Mužský aspekt se vlil do plodivého ženského lůna a zraje pod ochranou vyšších sil. Runa Ingwaz se projevuje ve všech živlech a jejím stromem je jabloň. Ze znamení zvěrokruhu jí náleží Vodnář. Z tarotových karet jí bývá přiřazována karta Velekněžka. Symboly spojené s runou Ingwaz jsou zrna, těhotenství, dozrávání, genetický kód, zrání, fermentace, dovolená, meditace, maják, něco, co se objeví, světlice, rostlinný klíček. Z živočišné říše jsou s runou Ingwaz spojeny perlorodky a škeble. Z minerálů je s Ingwaz spjat přírodní ametyst, všechny možné druhy křišťálů, diamanty Jako talisman posiluje plod. Dozráváte, přecházíte na vyšší úroveň, dosahujete vyšší klid. Utišíte své nitro, aniž byste usnuli na vavřínech. Amulet z runy pomáhá zvládnout stresové období a zachovat klid a sebeovládání.

Finance: runa Algiz je nejenom runou ochrany a bezpečí, ale také runou obrany útokem. Tento týden možná vykonáte rozhodnutí, které se ukáže být velmi moudrým a ziskovým. Přivolejte si ochrannou pomoc bohů, která se tradičně ve spojení s touto magickou runou provádí známým gestem, třech vztyčených prstů. Nyní je potřeba soustředit se na tady a teď. Ne včera, ne zítra. Jedině setrváni v přítomném okamžiku jste schopni uchopit svojí momentální situaci a řídit si jí ku svému prospěchu. Když se soustředíte na tuto chvíli, můžete přijmout do svého srdce radu od svých Valkýr, svých duchovních průvodkyň. Jejich stříbrný hlas můžete zaslechnout ve svém nitru kdykoliv je to potřeba. Runa Algiz je také runou obrany před zlými lidmi a před nemocemi. Runa Algiz symbolizuje cesty jelena, což se pojí v severské tradici s ochranou. Může se jednat o ochranu členů vaší rodiny, majetku, nebo nalezení bezpečného útočiště. Labutě v letu jsou dalším symbolem této ochranné runy. Jako talisman pomáhá rozvíjet vaši sílu a udržet vás ve svém středu. Budete jako větve stromu v poryvech větru. Budete se houpat mezi nebem a zemí a přesto bezpečně ukotveni silnými kořeny.

Zdraví: padla runa Dagaz. Tato magická runa vnáší do života rozbřesk. Nebo rozbřesk na základě synchronicity popostrčil právě runu Dagaz směrem k vám. Z temnoty se probouzíte do nového dne. Přichází pochopení. Spojí se souvislosti. Vyšla jitřenka. Věřte si a zapomeňte na pochyby, deprese a obavy. To nejlepší je před vámi. Dneškem vstupujete do nové životní etapy. Mladý krásný bůh léta Baldr byl podle severské mytologie zavražděn bohem úskoku, lži, chaosu a zimy, svým bratrem Lokim. Mrtvý bůh se znovu zrodí příští rok. U nohou se Baldrovi rozevírají květy a přijímají jeho světlo. Motýli, symbolizující osvobozenou duši, víří vzduch okolo Baldra Krásného, který svým archetypálním příběhem, opakujícím se v mnoha dalších kulturách. Vypráví se moudro o obětovaném a vzkříšeném králi, staré tak, jak staré je lidstvo samo. Jako runa tohoto týdne věští runa Dagaz blížící se dosažení cíle. Je však nutné pečlivě ukončit všechny stanovené úkoly. Přichází vám hojnost a prosperita. Dosáhnete toho, v co doufáte. V práci jste druhým tak trochu učiteli, snaží se vás napodobovat a dělají to po svém a to jim nese vlastní druh životních zkušeností. Vy jdete stále výš. Když už je těch situací a někdy i ne zcela příjemných dost, vězte, že runa Dagaz nese svítání. Je symbolem naděje. Po mystickém soumraku bohů přichází slunečný den a vítězství. I v právních, či studijních oblastech.

Pro web Dobrá kartářka.cz

Bridget

Linka 36

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Error: View 702c18647b may not exist

Komentáře jsou vypnuty.