Tři runy na týden od 20. května

Na tento týden padla v oblasti lásky runa Kenaz, která vám nese citelný úspěch díky vaší vlastní píli. Kenaz je jako žhnoucí pochodeň. Dává ochutnat poznání a plodné louče zářivých myšlenek i kreativity. Runa Kenaz se ukazuje všude tam, kde je tvůrčí princip i vášeň.

 

 

 

 

Láska: runa Kenaz radí, abyste její symbol nechali sebou projít. Vstřebejte jej. Kenaz dává sílu. Nese vám citelný úspěch díky vaší vlastní píli. Kenaz je jako žhnoucí pochodeň. Dává ochutnat poznání a plodné louče zářivých myšlenek. Budete kreativní. Runa Kenaz se ukazuje všude tam, kde je tvůrčí princip i vášeň. Je energií  vitality. Nese chuť na sobě zapracovat. Odhalit slabá místa a zacelit je stejně tak ochotu pomoci nejenom s dobrou radou i druhým lidem. Tak, jako se dříve lidé chránili ohněm před divokými zvířaty, stejně tak i Kenaz umí chránit. Amulet s vyobrazením Kenaz pomáhá početí, chrání před požáry i a popáleninami. Jako talisman regeneruje síly a zajišťuje příliv chutě k práci, radost tvůrčí sílu novým věcem a zároveň pomáhá před výbuchy nekontrolovatelného hněvu.

 

Finance: Hagalaz je runou zkoušek, které mají člověka formovat. Jste v bouři změn a buďto se tomu můžete ve slzách poddat, nebo věci začít řešit. Tyto věci vás nemají srazit jako bouřka obilné klasy, ale naopak posílit vaši osobnost a rozvinout vaše dary a vlohy. Soustřeďte na chvíli svoji pozornost této runě, aby mohla pomoci vyřešit vaše nesnáze. Dost dobře můžete doznat hlubších proměn, kdy skoncujete se starými vzorci a nastavíte si nová pravidla. Runa Hagalaz symbolizuje změnu, déšť a kroupy i slzy, jež přišly znenáhla. Naši předci se v takových chvílích stáhli do bezpečných úkrytů. Když padne Hagalaz, nelze nevzpomenout na Hagazusse, jeho jezdce a čarodějnice, ženy, jež kdysi žily v hlubokých lesích. Hagalaz pomáhá při cestách do vnitřního světa pod zemí. Je nabita kousky vašeho podvědomí a také archetypů spojených s mýtickými postavami. Hagalaz pomáhá překonávat hranice a dává vhled do jiných světů. Nejlépe se s ní pracuje ve stavech extáze, ale je velmi silná a je to pouze pro odvážné a duševně silné lidi.

 

Zdraví: runa Jera značí, že tento týden bude v oblasti zdraví magicky výjimečný a vy máte možnost získat něco nazpět. Taktéž vám může přicházet období pozvolných změn, jež vedou v dlouhodobějším horizontu k citelnému zlepšení vaší situace. V otázkách na čas ukazuje období jednoho roku, dvanácti týdnů, dnů, nebo hodin. Začnete sklízet plody svého úsilí a úrodu toho, co jste zaseli. Přichází šťastné a plodné období. Můžete také konečně pocítit úspěch v úředních záležitostech, nebo vám někdo splatí svůj dluh. Runa Jera se projevuje v živlu Země, ze znamení zvěrokruhu jí přináleží Váhy, z tarotů Poustevník. Stromem Jery je cesmína a dub, rostliny obilí a tráva. Božstva jsou Scyld, Freya, Sif.

 

Pro Dobrou kartářku Bridget

Linka 36

Foto: Shutterstock

 

 

 

 

Komentáře jsou vypnuty.