Tři runy na týden od 2. září

V oblasti lásky padla runa Ansuz, která umí dodat odvahu k mluvení a nese zvládnutí problémů pomocí obratnosti slov vašeho jazyka. Je runou znalostí a inspirace. veškerá jednání se obrátí ve váš prospěch.

 

 

 

 

 

Láska: Runa Ansuz značí, že ať už jsou okolnosti jaké jsou, a vy jste v zajetí rozmanitých věcí, běhů i svých postojů, řešení spočívá v mluvení  a síle vašeho ducha. Myšlením, komunikací, duševní změnou. Mříže lze také ztěží vypáčit hrubou silou, ale argumenty obhajoby. Stará píseň vypráví o spoutaném, který se dokáže jako umělec zbavit pout a zázračně osvobodit Jakékoliv jednání by se mělo obrátit ve váš prospěch. Přichází k vám informace.Runa Ansuz umí dodat odvahu k mluvení anese zvládnutí problémů pomocí obratnosti slov vašeho jazyka. Je runou znalostí, inspirace. Buďte však opatrní mluvit chvatně a bez rozmyslu. Slova mají magickou moc a co jednou vypustíte z úst již nelze vzít zpět. Slovem můžete ranit i utěšit. Poslouchejte moudré lidi. Pár jich na vaší cestě potkáte. Můžete se od nich učit, ale svá rozhodnutí konejte výhradně sami. Ansuz je také o  objevování pravdy a životní moudrosti. Přináší hlad pro poznání a znalosti.

 

Finance: padla runa Laguz. Jednejte intuitivně a rozražte stojaté vody. Runa s názvem Voda vás vede k pohroužení do sebe a naslouchání své intuici. Je o cestě k vašemu nitru a podvědomí. Laguz je symbolem vody, měsíce, změn a toho, co je nevědomé. Vyzrcadlí a zvědomí to, co je na vědomé úrovni zatím skryto. Laguz je o řece života a řízení se stříbrným hlasem své intuice. Můžete přestat ukrývat své skutečné city. Díky tomu změníte svoji realitu. Laguz pomáhá, když je zahrazeno něco, co má volně plynout. Runa Laguz dává pozitivní odpověď na otázky různého charakteru. Odpověď zní ano. Runa Laguz je zasvěcovací runou do vyššího života. Každé zasvěcení ale nese zkoušky, čili i runou zkušenností a různých zkoušek. Sudička Kale s níž bývá spojována někdy věci zahalí a překroutí. Vedeni očima srdce a duše víme co je správné.

 

Zdraví: runa Ehwaz znamená, že se máte těšit na období změn. Jsou spojeny s Lunou v Úplňku i Novu a symbolem bílého koně. Surfujete na vlně osudových energií proměn i cest nevědomí vpřed. Čeká vás dovršení, cesta, satisfakce. Pro seveřany byl bílý kůň posvátný. Přijímal rady od bohů. Z jeho frkání a žrání velekněz odečítal poselství slyšitelná těm, kteří znali řeč symbolů a neomylně věděli, co říkají. Informace byly určeny vyvoleným. Máte na to a posouváte se vpřed. Jako karta pro tento den vám runa Ehwaz radí mít oči otevřené. Čeká vás průlom. Sledujte, ve které oblasti se to projeví vám. Může to být v partnersví, práci, bydlení… a vždy do štěstí. Jděte. Není čas chytat lelky. Konejte.V práci se semknete v pracovním kolektivu stejně, jako stádo koní. V léčitelství se zaměřte na pohyb a páteř.

 

Pro web Dobrá kartářka.cz

Bridget

Linka 36

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Error: View 702c18647b may not exist

 

 

Komentáře jsou vypnuty.