Tři runy na týden od 19. srpna

Na tento týden padla v lásce runa Uruz. Můžete čelit překážkám, které se dají zvládnout. Jen se nenechat otrávit. Může váznout komunikace a strach oslabuje. Není čas na přecitlivělost. Pod tím vším se nenápadně táhne mužská sexuální síla

 

 

Láska: runa Uruz je o houževnatosti a vytrvalosti. Říká, ať nepolevujete ve svém snažení a zároveň ukazuje vaší skutečnou sílu spočívající v tom, umět věci dotahovat do konce. Jedině tak vám přichází štěstí. Vy si všechno vždy musíte zasloužit sami, ačkoliv jiným to padá do klína snáze. A proč? Protože vy na to máte. Máte na to dokázat realizovat své touhy vlastními silami. Bez práce nejsou koláče. Záleží na vás, jestli a jak se rozhodnete. Na svět se umíte dívat střízlivě a víte, že pomocná ruka roste z vaší paže. Záleží na vás, co získáte. Věci si ale také v žádném případě nenecháte krást a svá pole si jako správný hospodář umíte hlídat před škodnou. V lásce čelíte překážkám, které se dají zvládnout. Jen se nedat otrávit. Může váznout komunikace a strach oslabuje. Není čas na přecitlivělost. Pod tím vším se nenápadně táhne mužská sexuální síla. Pro nezadané – tento týden není čas na nová dobrodružství, ale spíše práci na sobě a svém světě a vyřízení starých restů. V práci jste vhozeni do kola rivality. Je to zkouška, kdy se můžete posbírat a uvědomit si, že na to máte. Vyjdete z toho posíleni. Neustupujte a prosazujte se pevně. Buďte silní jako dub.

 

Finance: runa Berkana bývá spojována s břízou, stromem plodného, ženského mystéria, jež po smrti dává zrození. Bohyně se umí objevit nejenom jako milující, pečující matka, ale i jako trestající bába, která svými březovými metličkami vypuzuje veškeré zlo. Abyste mohli postoupit i vy, musíte se zbavit všeho, co vás může svojí jedovatostí ohrožovat. Jako runa tohoto týdne věští nápady, možné těhotenství a třeba to budou zárodky vizí, které teprve mají zrát. Můžete se setkat s přáteli a také někomu pomoci, třeba dobrou, mateřsky míněnou radou. V lásce vám Berkana naznačuje manželství,  rostoucí tendenci citů i možnost početí. Pokud vám v metané, praktické věštbě vyjde znak obráceně, zamyslete se nad žárlivostí, záští a nepochopením. V práci je Berkana o znovuzrození, jemuž předcházela destrukce. Aby přišla prosperita, vyplejte vše, co neslouží. Ukončí se problémy a nové vize mohou nabírat pevnější obrysy. Formou amuletu vás bude Berkana mateřsky chránit.

Zdraví: runa Fehu je symbolem hojnosti, dosažení cílů a úspěchu. Symbolizuje hojnost ve všech směrech. Projevuje se v  živelu ohně. Rostliny, které s touto runou souvisí, jsou nesmírně důležité. Jsou to všechno obiloviny, to co má zrno. Ve znamení zvěrokruhu se k téhle runě poutají znamení Býka, Panny a Kozoroha. A v tarotu náleží k Fehu karta Velekněze. Kdybychom se podívali na to, jak funguje Fehu v léčitelsví, tak pomáhá při bolestech na hrudníku a při dýchacích potížích. Nepodceňujte sílu run. Vikingové, v podstatě primitivně, postihli moudrost světa. Pár zdánlivě jednoduchých čárek dokáže ovlivnit celý váš život. Amulet z runy Fehu zajišťuje prosperitu a dobrý život.

 

Pro web Dobrá kartářka.cz

Bridget

Linka 36

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Error: View 702c18647b may not exist

 

Komentáře jsou vypnuty.