Tři runy na týden od 15. července

Na tento týden padla v lásce runa Ingwaz. Což znamená, že máte přání ke kterým postupně dozráváte. Můžete začít plánovat uskutečnění svých snů a zasít tak semínko. Vesmír se spojí, abyste dosáhli své touhy.

Láska: na tento týden padla v lásce runa Ingwaz. Což znamená, že máte přání ke kterým postupně dozráváte. Můžete začít plánovat uskutečnění svých snů a zasít tak semínko. Vesmír se spojí, abyste dosáhli své touhy. Ingwaz je runa odpočinku a harmonie. Symbolizuje přechod do nové etapy a těhotenství. Mužský aspekt se vlil do plodivého ženského lůna a zraje pod ochranou vyšších sil. Ingwaz se projevuje ve všech živlech a jejím stromem je jabloň. Ze znamení zvěrokruhu jí náleží Vodnář. Z tarotových karet jí bývá přiřazována karta Velekněžka. Symboly spojené s runou Ingwaz jsou zrna, těhotenství, dozrávání, genetický kód, zrání, fermentace, dovolená, meditace, maják, něco, co se objeví, světlice, rostlinný klíček.  Jako talisman posiluje plod. Dozráváte, přecházíte na vyšší úroveň, dosahujete vyšší klid. Utišíte své nitro, aniž byste usnuli na vavřínech. Amulet z runy pomáhá zvládnout stresové období a zachovat klid a sebeovládání. Talisman pomůže donosit a porodit zdravé dítě. Pomáhá odhalit skryté talenty.

Finance: runa Uruz je o houževnatosti a vytrvalosti. Říká, ať nepolevujete ve svém snažení a zároveň ukazuje vaší skutečnou sílu spočívající v tom, umět věci dotahovat do konce. Jedině tak vám přichází štěstí. Vy si všechno vždy musíte zasloužit sami, ačkoliv jiným to padá do klína snáze. A proč? Protože vy na to máte. Máte na to dokázat realizovat své touhy vlastními silami. Bez práce nejsou koláče. Záleží na vás, jestli a jak se rozhodnete. Na svět se umíte dívat střízlivě a víte, že pomocná ruka roste z vaší paže. Záleží na vás, co získáte. Věci si ale také v žádném případě nenecháte krást a svá pole si jako správný hospodář umíte hlídat před škodnou. V lásce čelíte překážkám, které se dají zvládnout. Jen se nedat otrávit. Může váznout komunikace a strach oslabuje. Není čas na přecitlivělost. Pod tím vším se nenápadně táhne mužská sexuální síla. Pro nezadané – tento týden není čas na nová dobrodružství, ale spíše práci na sobě a svém světě a vyřízení starých restů. V práci jste vhozeni do kola rivality. Je to zkouška, kdy se můžete posbírat a uvědomit si, že na to máte. Vyjdete z toho posíleni. Neustupujte a prosazujte se pevně. Buďte silní jako dub.

Zdraví: runa Fehu je symbolem hojnosti, dosažení cílů a úspěchu. Symbolizuje hojnost ve všech směrech. Projevuje se v  živelu ohně. Rostliny, které s touto runou souvisí, jsou nesmírně důležité. Jsou to všechno obiloviny, to co má zrno. Ve znamení zvěrokruhu se k téhle runě poutají znamení Býka, Panny a Kozoroha. A v tarotu náleží k Fehu karta Velekněze. Kdybychom se podívali na to, jak funguje Fehu v léčitelsví, tak pomáhá při bolestech na hrudníku a při dýchacích potížích. Nepodceňujte sílu run. Vikingové, v podstatě primitivně, postihli moudrost světa. Pár zdánlivě jednoduchých čárek dokáže ovlivnit celý váš život. Amulet z runy Fehu zajišťuje prosperitu a dobrý život.

Pro web Dobrá kartářka.cz

Bridget

Linka 36

Foto: Shutterstock

Komentáře jsou vypnuty.