Poradna Dobré kartářky

Dobrý den,

chtěla bych si vyrobit runový amulet pro podporu početí, zdárný vývoj plodu a celého těhotenství, dobrý porod a ochranu plodu i matky před nepřejícími negativními lidmi.

Jaké runy by byly nejvhodnější a v jakém pořadí je mám nakreslit?

Dále bych chtěla talisman pro ochranu domova před negativními energiemi i lidmi.

Jaké runy bych měla použít a v jakém pořadí je nakreslit?

Kateřina

Milá Kateřino, můžete si pořídit vosk, třeba včelí, a z toho vytvořit svíčku v podobě těhotné postavy – svíčku s vlastní podobou ve fázi vytouženého těhotenství.

Je nutné figurku vyrábět s láskou. Můžete do ní přidat  kousek kůry břízy a kousek křišťálu. Na svíčku vyryjte runu Ingwaz a runu Berkano. Svíčku nemusíte nechat shořet. Stačí ji zabalit do kousku látky a položit do vystlané krabičky. Svíčku také můžete ozdobit kousíčkem látky z oblečení vašeho šatníku, které jste již vyřadili. Jde o to, aby s vámi byla co nejvíce propojená. Ingwaz pomůže v početí a Berkano nese šťastný porod.

Bude sloužit  jako ochranný talisman. Tím nejdůležitějším komponentem je láska. Bez lásky (včetně lásky k sobě) tato magie nemůže fungovat. V magii je symbol stejně mocný jako to, co představuje. Naplněný láskou a podpořen silou run bude mít neuvěřitelnou moc.

Stejným způsobem můžete postupovat při vytváření talismanu pro váš domov. Vytvořte si z vosku symbol domova a dovnitř můžete dát kamínek, třeba tygří oko, či jantar. Na dům nakreslete symbol runy Othila a runy Uruz. Uchovejte na bezpečném místě. Budou chránit jak váš domov, tak i jeho vibrace.

Až se vaše přání splní, můžete nechat svíčky vyhořet jako úlitbu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Helen Stanku

Linka 1

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Komentáře jsou vypnuty.