Magie koček: Objevte jejich skrytou sílu

Černá kočka, bílá kočka, tříbarevná … Objevte jejich skrytou sílu

Kdo si ochočil koho? Kočky a psi nás lidi, nebo naopak naši mazlíčci nás? Nikdo přesně neví, jak došlo k tomu, že kočky a psi začali žít po boku lidí. A nikdo také neví, kdo si koho ochočil více. Společné emocionální i psychické pouto však trvá již tisíce let. Kočky a psi jsou našimi věrnými přáteli, členy rodiny. A pokud doma máte právě kočku, možná byste měli vědět, čím vám může být užitečná. Zdaleka to totiž není jen tvor na mazlení.

 

Někde se má za to, že psi jsou našimi strážci, kteří přišli z druhého světa. Jsou to duše, které se pro úkol držet nad námi stráž vtělili do psí podoby. Psi nás chrání, jsme jejich, nenechají nás napospas agresivním zvířatům či násilníkům, varují nás před nebezpečím, požáry, vytahují nás, když se topíme, a často predikují nemoci. Proč? Jsme pro ně totiž nejdůležitějšími členy jejich smečky.

I kočky milují naši společnost. Rády nám vrní na klíně, vytahují z nás nemoci, svým vrněním nás čistí a léčí, upozorňují na nemoci, chrání nás před útoky z astrálního světa, vyrovnávají naše vibrace a čistí auru. V noci nás hlídají před nočními můrami. Ne nadarmo byly kočky v některých starých kulturách posvátnými strážkyněmi bran mezi světy.

 

Když si chcete pořídit domů kočku, často máte konkrétní představu, jak by měla vypadat. Pokud si ji ale vybíráte například v útulku, může nakonec rozhodnout cosi, co se těžko vysvětluje, ale vy splynete s tvorem, kterého jste si původně vůbec vzít nechtěli. Váš výběr totiž řídí vaše srdce, které zná možná některé vaše potřeby víc než vaše hlava.

 

Víte, jakými vlastnostmi a schopnostmi oplývají různé druhy koček?

 

 

Černá kočka 

 

Říká se, že černé kočky přinášejí smůlu. Někteří lidé je mají za magické tvory, průvodkyně čarodějek nebo ty, které umí bránit rodinným hádkám. O tom, že pomáhají zesnulým přejít na druhou stranu, stahovat a neutralizovat negativní energie z okolí pocházející od druhých lidí, se už hodně psalo. Také se říká, že mají talent uzdravovat. Předcházejí nešťastným náhodám, špatné náladě, hádkám, očišťují od nemocných energií, a tím pomáhají překonávat nemoci a dokonce jim i předcházet. Těm, kdo se o ně starají, přináší černé kočky štěstí a chrání je před negativními energiemi lidí z okolí.

 

 

Bílá kočka 

 

Bílá kočka přitahuje radost. Potkáte-li nečekaně bílou kočku, je to pravděpodobně posel  ze světa duchů, který vám nese vzkaz, že jdete správným směrem. Říká vám, že máte postupovat dál a nevzdávat se. Je to také znamení od andělů, že nad vámi drží stráž a vaše současné potíže rychle pominou. Bílá kočka ve vašem domě vytváří radostnou atmosféru, přitahuje úspěch v různých sférách života a u lidí se nejvíc váže na ty, u nichž  posiluje parapsychologické schopnosti.

 

 

Šedá kočka 

 

Když ve svém životě procházíte obdobím důležitých změn a transformace, můžete natrefit na šedou kočku. Je tu, aby vám dala odvahu a pomohla, aby šlo všechno dobrým směrem. S ní přicházejí i neopakovatelné možnosti, kterých máte využít. Pokud váš šedý čtyřnohý miláček bydlí s vámi v době, kdy vy procházíte obdobím duchovního přerodu, může vám připomenout, že někdy je přerod doprovázen těžkými zkouškami a změnami. Šedá kočka je ale tady, aby vám pomohla obrátit váš život lepším směrem.

 

 

Zrzavá kočka

 

Když někde náhodou zkříží vaše kroky zrzavá kočka, je to znamení, že máte být odvážnější ve svém rozhodování. Měli byste vyjít ze své komfortní zóny a  přijmout riziko, jindy si dovolit trochu blbnout, a prožívat věci, o kterých jste vždycky snili, i když budou trochu bláznivé. Zrzavé kočky nesou energii slunce, radosti, životního štěstí, vůdcovství a víry v sebe, a proto je dobré se s nimi kamarádit. Svojí energií mohou lidi obdarovat a jsou tedy skvělými společníky pro ty, kteří jsou nesmělí a nerozhodní. Posílí pocit vlastní hodnoty a pomohou vám, abyste začali sklízet úspěchy.

 

Hnědá kočka

 

Je starostlivá, tichá, klidná, pokorná, ale nezlomná. Dokáže zklidnit impulzivní lidi, kteří mají sklon dělat unáhlená rozhodnutí. Hnědá kočka dostala do vínku velké srdce a přirozenou moudrost, o kterou se s vámi podělí. Potřebuje pouze vaši lásku. Když ji dostane, vrací ji znásobenou a zůstane vaším věrným přítelem v dobrém i ve zlém. Spřízněného člověka bude dokonale uzemňovat svým dotykem a směřovat ho k osobitým cílům. Díky ní vás přestane zajímat, co si myslí nebo říkají druzí lidé a přestanete plnit jejich přání, která jsou jen na váš úkor.

 

Černobílá kočka

 

Černobílá kočka vám umožní získat zpátky hravost. Většinou se objeví tehdy, když se skrze čas a energii, kterou věnujete své práci, z vašeho života vytratila zábava a smích. Přináší jednoduchou a hravou povahu, která připomíná, abyste život nebrali příliš vážně. Když se s ní spřátelíte, navrátí vám rovnováhu mezi hmotnou a duchovní stránkou vašeho života. Pomůže vám soustředit se na meditace, vhledy do vašeho nitra, bude vám dělat společnost a podporovat duchovní rozvoj. A pokud si nevíte rady s financemi, přivábí nápady, jak si poradit a odlepit se ode dna a jak nejlépe investovat či vydělat co nejvíce.

 

Dvoubarevná kočka

 

Ať už siamská, mourovatá nebo bílo-zrzavá, dvoubarevná kočka přináší svému domu bohatství, štěstí a úspěch, silně chrání téměř před vším zlem, lidmi a energiemi. Pomáhá přijímat promyšlené a přínosná rozhodnutí a chovat se s noblesou. Dvoubarevné kočky jsou přímé, vážné a moudré a se svojí lidskou spřízněnou duší umí navázat hluboké pouto.

 

Tříbarevná kočka

 

Nejvíce záhadná a tajemná ze všech koček je ta tříbarevná. Přitahuje lásku a peníze. Ačkoliv může vedle černých, zrzavých nebo bílých koček působit nenápadně, ukrývá se v ní mnohem víc. Nese štěstí a hojnost černých koček, úspěch bílých a radost zrzavých. A k tomu nese výjimečné štěstí ve financích. Pomůže vám zvětšit zásoby i peněžní konto, a pokud hledáte, přitáhne vám i lásku či harmonii ve všech vztazích. Pomůže vám lehce se přizpůsobit novým situacím, nalézt řešení potíží a získat víru v sebe.

 

Pro www.dobrakartarka.cz

Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Komentáře jsou vypnuty.