Horoskop na duben od Ravena

Beran
Zdraví bude v pohodě, životní energie bude v pohodě, v Beranu je až do 20. dubna Slunce, které dává tomu znamení velkou energii. Do sousedního Býka se přesunul Uran, který se do Berana, neboli Skopce vrátí až za 84 let, takže s ním už raději v dohledné době nepočítejte(usnadňuje velká životní rozhodnutí).
Berani budou mít celkem v pořádku všechno, co se týká práce a výdělku a samozřejmě i vše, co souvisí se zdravím a s kondicí. Trochu horší to může být ve vztazích, je možné očekávat, že partneři a partnerky Beranů se budou jevit jako poněkud nestálí či nespolehliví tvorové.

Býk
Poměrně klidný průběh první poloviny dubna mohou očekávat Býci, z pracovního hlediska by bylo dobré nejdříve spíše spřádat plány a dávat si dohromady osnovu toho, co všechno je třeba udělat a do závěrečné práce, čili převedení slov do reality, se pustit až po dvacátém dubnu, kdy se do Býka dostane Slunce.
Duben se pro Býky ukazuje jako výborný měsíc pro všechno, co souvisí s prací a s novými projekty. Na partnerské záležitosti, zvláště na řešení drobných krizí se bude více hodit druhá polovina dubna.

Blíženci
Pro všechny zrozence v tomto, energií nabitém znamení, platí, že mohou přes duben 2019 uskutečňovat i poměrně odvážné plány, mohou změnit zaměstnání, mohou se přestěhovat, popřípadě si to mohou začít plánovat a všechny plány budou hodně reálné. Blíženci – ženy nebudou v dubnu tolik podléhat mužům jako obvykle, budou, jak se říká o poznání vzpurnější a budou více odmlouvat, zatímco Blíženci – muži se během dubna mohou projevit i trochu nátlakově k ostatím znamením. Bude se tak projevovat vliv v Blížencích přítomného Marsu a jeho silné mužské, jangové energie.

Rak
Nejdůležitější je zdraví, které bude Rakům v dubnu sloužit většinou naprosto bezchybně, pokud měli Raci jakékoliv zdravotí potíže, vše se bude rychle urovnávat. Je možné pustit se i do složitějších pracovních projektů, popřípadě, pokud měli Raci chuť začít pracovat samostatně, vyzkoušet své štěstí v podnikání nebo zapůsobit na své okolí jako „osoby samostatně výdělečně činné“, mohou se chutě pustit do uskutečňování svých plánů. Celkové konstelace jsou směrem k Rakům pozitivní, takže si mohou během dubna opět splnit celou řadu svých tajných přání.

Lev
Zajímavé vlastní nápady a plány si mohou Lvi splnit v polovině dubna, budou se cítit dobře, což bude i kladně působit na sebevědomí, ale pozor na jednu věc – naproti ve zvěrokruhu se pohybuje Černá Luna, která samozřejmě působí i na znamení v opozici, což je právě Lev a může se to projevit i tak, že vás začne někdo, kdo vám původně hodně věřil, začít podceňovat. Říkám tomu efekt Černé Nuly, takže pokud s někým spolupracujete nebo s někým chystáte společný projekt, buďte v druhé polovině dubna více ve střehu, aby se vám nezačala rozpadat spolupráce, která do té doby vypadala docela dobře.

Panna
V rámci celkových konstelací se znamení Panny jeví velmi dobře, harmonicky a klidně. Panny mohou získat dojem, že všechno zvládají levou zadní a jsou takzvaně osudu svého pánem a štěstí svého strůjcem. Bude to do velké míry pravda, ale, jak se říká, i mistr tesař se někdy utne, takže si hlavně dávejte pozor, ať se nedopustíte nějaké chybičky například v partnerství, znáte to, jak říká klasik – pro jedno slovo víc už mnohý plán se zvrt. Pokud ale budete dávat pozor na to, aby se v dubnu spojovalo vaše myšlení s konáním, budete na duben vzpomínat jako na mimořádně úspěšný měsíc.

Váhy
Trochu starostí vám přinese oblast partnerství. S většinou ostatních znamení nebudete úplně v harmonii, stejně tak vztahy s ostatními lidmi ve vašem okolí se nemusí projevovat úplně pohodově. Pokud se stane a například v partnerství se vám objeví ponorková nemoc nebo v práci se začne projevovat u kolegů a kolegyň mírná nervozita, raději se nesnažte nic řešit, ani se nepokoušejte všechno si takzvaně vyříkat z očí do očí, mohlo by to skončit hádkou nebo v partnerství rozchodem. Obecně se tomu říká horší kvalita času a nejlepší způsob jak tuto horší kvalitu celkem spokojeně prožít, je věnovat se více zábavě a relaxu než práci. Práce vás bude vyčerpávat více než obvykle, ale je zbytečné se do čehokoliv nutit, protože tím nic nezískáte.

Štír
Nositelé tohoto hrdého znamení budou mít možnost učinit pár zajímavých a možná i životních rozhodnutí, která se budou týkat práce, podnikání a rodinného života. Štíři se mohou v dubnu rozhodnout změnit práci, popřípadě se přestěhovat a začít někde na novém místě nenápadně znovu a s velkou pravděpodobností by se jim i podařilo najít si jinou práci a jinou možnost bydlení. V oblasti partnerství je hodně pravděpodobné, že se citově vyhladovělý Štír s někým zajímavým seznámí, ale bude důležité, udržet si chladnou hlavu, aby se nenechal zbytečně využívat až zneužívat, to se týká hlavně Štírů – žen, které několikrát během dubna pocítí prudkou touhu se o někoho starat.

Střelec
Pro Střelce se bude duben 2019 odvíjet ve znamení Štěstí nebo Kola štěstí. Ať už se rozhodnou dělat cokoliv, budou se na šťastné Střelce hrnout zajímavé a užitečné náhody takovou rychlostí, že většina Střelců nebude ani vědět kam dříve skočit. Velký příliv náhodného štěstí může na osud často působit podobně destruktivně jako neštěstí či smůla, protože v životě je vždy nejdůležitější věc neztratit orientaci a neztratit sám sebe. Proto by i pro všechny Střelce zde měla zaznít jedna univerzální rada – řeště všechno postupně. Chcete si splnit jedno přání, tak se na to soustřeďte a snažte se o jednu a tu samou věc až do chvíle, kdy přání bude splněno, teprve potom se můžete pustit do dalšího „úkolu“, to je jediná cesta, jak dospět ke splnění více přání, když už se ta možnost naskytne.

Kozoroh
Trochu složitější situaci v oblasti práce i v oblasti partnerství budou v dubnu prožívat Kozorozi. V poslední třetině Kozoroha se setkávají Saturn, Pluto a Měsíční sestupný uzel, to znamená, že i když bude v dubnu všechno fungovat, včetně zdraví, práce a partnerství, mohou se vyskytnout nečekané potíže, jako například, když budete pospíchat, tak sotva vjedete na dálnici, ulomí se vám výfuk nebo praskne guma. Jediné, co se dá v takových případech dělat, je připravit se na ně dopředu, mít nabitý mobil a zapsaná důležitá telefonní čísla. A potom se už jen spolehnout na pravdivost přísloví, že náhoda přeje připraveným.

Vodnář
Na konci Vodnáře se tetelí znamení horších náhod a občas i smůly, Černá Luna. Může se to promítnout i do chmurnějších nálad, které vás překvapí zničehonic, aniž byste s nimi počítali dopředu. Dobrá nebo lepší zpráva je, že ostatní konstelace, týkající se práce, partnerství, rodiny, zdraví, podnikání a celkového businessu jsou v pořádku, takže jediné, co se může stát, že něco zdárně ukončíte a přinese vám to určitý zisk, ale hned nato můžete o celý zisk přijít, buď vám někdo něco ukradne nebo se vám něco záhadně ztratí – a starosti budou na světě. Jinými slovy, i když máte ve svém znamení ještě v dubnu Černou Lunu, můžete s tím klidně žít, pokud si budete na všechno, co by se mohlo nějak pokazit nebo zvrtnout dávat pozor.

Ryby
V dubnu budou mít Ryby štěstí v partnerské, pracovní i finanční oblasti, i když se k Rybám blíží ze strany Vodnáře Černá Luna. Občas Ryby pocítí menší deprese či melancholii a pravděpodobně to budou přičítat jarní únavě, ale více to bude mít na svědomí blížící se Černá Luna. Krásné spojení Merkuru, Neptunu a Venuše, kterému přísluší inspirace a nové nápady ohledně výdělku, peněz a štěstí v lásce, bude Ryby motivovat v první polovině dubna. Na samém začátku dubna proletí Rybami Měsíc, který může znásobit depresivní pocity, ale naštěstí jeho působení nebude dlouhé. 17. dubna odchází z Ryb Merkur a 20. dubna mizí z dosahu Ryb Venuše, to znamená, že se Ryby budou více věnovat sportu a tělesnému cvičení, možná i za účelem pronikavého zhubnutí. Celkově bude duben pro Ryby důležitý jako příliv inspirace.

Raven Argoni

http://www.argoni.com/

Komentáře jsou vypnuty.