Červnový úplněk roku 2024 – těšte se na nové výzvy a energii

Co nás čeká a na co se připravit při úplňku ve znamení Kozoroha ?

Měsíc dosáhne plného osvětlení již velice brzy a to 22. června 2024. Úplněk ve znamení Kozoroha nám přináší pozitivní změnu ve stabilitě a důvěře ve své schopnosti a budete mít větší potenciál pro dosažení úspěchu v oblastech, které máte zájem řešit a pracovat na nich. Přináší nám možnosti dokončit úkoly a resty z minulosti díky povaze Kozoroha, který je trpělivý, systematicky zodpovědný, pracovitý a cílevědomý. Je ale dobré pozorně rozplánovat čas věnovaný práci a kariéře, a čas věnovaný péči o vaše nejbližší a rodinu vůbec. Pokud se vám naskytne možnost investic či nějakých finančních transakcí pak vězte, že vhodný čas pro řešení vašich financí teprve přichází. Užijte si raději společnost rodiny a přípravy a důkladných finančních rozhodnutí. Unáhlených rozhodnutí byste později litovali.

Všeobecně by se dalo říci, že přichází období vylepšení finančních prostředků a celé ekonomické stránky.

Tomuto úplňku odpovídá již očekávaná změna okolí a přírody. Období, které k nám nese více pohybu v přírodě nás v tomto „měsíci kvetoucích růži“ naučí obdivovat se opět kráse přírody, bude Vás doslova lákat k procházkám či zahradničení. Užijte si počasí, užijte si nádherný čas jahod, levandule a pobytu v přírodě. Prostě odpočívejte, kochejte se krásou, na kterou jinak nemáme čas a zapomínáme na ni.

Doporučení pro období kolem úplňku je jasné…

Věnujte se dostatečnému odpočinku, protože každý úplněk nám otevírá větší potřebu zpracování našich různých emocí a může se stát, že spánek je lehčí a potřebujete více času na to cítit se připravení a naladění na nové dny před vámi. Díky dostatečnému odpočinku můžete být aktivní, až přijde ten správný čas.

Každý úplněk je pro nás možností zbavit se starých vzorců a přehodnotit to, co vás láká v životě a posunout se vpřed. Silná lunární energie nám v tom bude výrazně pomáhat. Podpořit se v rozhodnutí pro změnu můžeme i malým kouskem měsíčního kamene, který u sebe budeme nosit.

Měsíční kámen připomíná povrch Měsíce a je nejen nádherným doplňkem pro ženy, které se rády cítí krásné, ale pomáhá na zklidnění emocí a nastavení dušení rovnováhy, stejně jako rovnováhy ženské a mužské energie. Považuje se za kámen věštců a přináší dobrý spánek, mladistvý vzhled a zdravý přístup k životu. Určitě si vyberete z různých možností, jakou formou ho u sebe nosit. Např. přívěšek na krk či náramku pro ženy i muže, či jako talismánek uschovaný v oblečení.

Také dostatečné množství tekutin, odlehčená strava a pauza od technologií je velkým bonusem. Připravte tělo na nadcházející aktivity, které nás díky změně počasí již brzy čekají…

A můžeme přidat i malé kouzlo dostupné všem a kdykoli….

Pokud cítíte, že stále bojujete se změnou a chcete svou změnu ještě více podpořit, tak si ve volné chvíli jen pro sebe napište své přání změny (otevírám se stále více a více pro…) na papírek a ten jako svůj slib schovejte na místo, které je vaším tajným milovaným místečkem. Dáváte sobě i vesmíru slib, který vesmír bude podporovat a pomáhat vám se změnou.

Pro web Dobrá kartářka.cz

Anežka linka 22

Foto: Shutterstock

 

Komentáře jsou vypnuty.