Tři runy na týden 21.10.-27.10.

Na tento týden vyšla pro lásku karmická runa Hagalaz, oblast financí bude provázet šťastná Perthro a zdraví pomůže vyladit Laguz.

 

 

 

 

Runa Hagalaz ve vztazích ukazuje změny, které jsou nevyhnutelné. Někdo ve vašem okolí může ovdovět a jindy jste svědky vztahů, které si prochází složitou transformací. Někomu v okolí může odejít partner na druhý břeh. Často se jedná o vztahy karmické. Když padne na vztah runa Hagalaz, je potřeba počítat s tím, že vztah plný radostné energie nevěští. Často je pln obviňování, kdy jeden ze svých neúspěchu viní druhého a často je tam i smutek.

Runu Hagalaz však můžeme použít i jako Talisman a své vztahy chránit.

 

 

 

Runa Perthro pro pracovní sféru slibuje možnost odhalení věcí, které může přinést úspěch, požehnání a zlepšit kariéru. Je o začátku nové a dobré práce. Někdy se může je to o tom, že se máte na co těšit.

Když padne runa Perthro a  někdo zvažuje  soukromé podnikání, je to jasná výzva. Runa Perthro nastavuje v pracovní oblasti dobrou atmosféru a pokud se ptáte na to, jestli někoho přijmout a padne vám tato runa, bude to tahoun, který může pracovat dlouho a často až do důchodu. Runa Perthro nese šťastné shody náhod.

Talisman z runy Perthro pomůže podpořit životní projekty, pomáhá poznat své předurčení,  aktivovat intuici a dokonce  je skvělá při regresních sezeních.

Amulet vás bude chránit před ztrátami, nedostatkem odpovědnosti a také před těžkostmi při narození dítěte.

Kreslit si jej můžete ideálně fialovou, černou, či hnědou barvou. Dobře si rozumí se zrozenci ve znamení Štíra a z kamenů má rád ametyst.

 

 

V oblasti zdraví věští runa Laguz potřebu určitého nadhledu a věci se nemají lámat přes koleno. zlepšení situace přichází díky postoupení bylinkové kůry a posílení odolnosti. Runa Laguz pomůže pochopit signály, které nám naše tělo vysílá. Také si žádá větší péči o svoji hygienu. Jako Talisman pomáhá  runa Laguz čistit organismus od toxických látek.

Také zajistí bezpečnou cestu a posiluje intuici a pomáhá při zkouškách. Kreslit si ji můžeme zelenou barvou. Dobře si rozumí i se zrozenci Ryb a z kamenů a z minerálů má ráda perly, turmalín a ametyst.

 

Pro www.dobrakartarka.cz

Helen Stanku

Linka 1

Foto: Shutterstock; Vykladací runy Dobré kartářky

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Komentáře jsou vypnuty.