Tři runy na týden 14.10.-20.10.

Pro oblast lásky padla runa Raidho, ve financích se ozývá Hagalaz a v oblasti zdraví je i tento týden Fehu.

 

 

 

 

 

Raidho je z těch run, které věští v lásce štěstí. Ukazuje na milostný vztah, možný románek a rozvíjení citů.  V započatých vztazích nese runa Raidho postup dál. Partneři směřují ke společnému cíli.

Když by někomu padla opačně, je to o nedorozuměních a potřebě střídání partnerů.

Talisman s runou Raidho podporuje pozitivní změny, opuštění strnulosti a stagnace a také pomáhá na cestách.  Při soudních jednáních,  všechno urychluje a pomáhá zdárnému vyřešení.

Amulet chrání před nespravedlností.

Runu si můžeme kreslit purpurovou, bílou a zelenou barvou. Runa si rozumí se znamením Střelců.

Pro oblast financí vyšla runa Hagalaz ukazuje  potíže, které je potřeba vyřešit. Je potřeba dostat do rovnováhy energetický výdej i příjem. Někdy může být potíž v nepřejícnosti lidí kolem. Je potřeba se umět patřičně bránit.  Někdy člověk o práci přijde aby nalezl nějakou lepší.

Když padne runa Hagalaz opačně, varuje před nebezpečnými pracovními podmínkami.

Amulet z runy Hagalaz chrání před kletbami a neštěstím všeho druhu. Hagalaz je však runa disponující ničivou silou a proto je nutné zvážit zda amulet skutečně použít.

Talisman z runy Hagalaz pomáhá vzpamatovat se z těžkých partnerských rozchodů. Také pomáhá tehdy, když jde všechno nějak jinak a špatně a ne tak, jak by mělo. Kreslit si ho můžeme černou barvou, nicméně se může kreslit barvami všemi.

Ve zdravotní sféře se ohlásila runa Fehu, která hlásí zodpovědný přístup. Kondice se zlepší i pobytem na čerstvém vzduchu. Fehu je o vitalitě. V odvrácené pozici ukazuje nedostatečný zájem o své zdraví, ale také to, že nemoc rychle pomine.

Amulet zajišťuje dostatek a přitahuje do života perspektivní, vzdělané lidi.

Talisman pomáhá zvelebit své statky, plnit si sny a vábí počátky naplněných citů.

 

 

Pro web Dobrá kartářka.cz

Helen Stanku

Linka 1

Foto: Shutterstock; Vykladací runy Dobré kartářky

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

 

Komentáře jsou vypnuty.