Tři runy na týden od 23. září  

Na tento týden padla v lásce runa Jera, která sibuje, že tento týden bude magicky výjimečný a vy máte možnost získat něco nazpět. Taktéž vám může přicházet období pozvolných změn, jež vedou v dlouhodobějším horizontu k citelnému zlepšení vaší situace

 

 

 

Láska: padla runa Jera a proto vězte, že tento týden bude magicky výjimečný a vy máte možnost získat něco nazpět. Taktéž vám může přicházet období pozvolných změn, jež vedou v dlouhodobějším horizontu k citelnému zlepšení vaší situace. V otázkách na čas ukazuje období jednoho roku, dvanácti týdnů, dnů, nebo hodin. Začnete sklízet plody své práce a úrodu toho, co jste zaseli. Přichází šťastné plodné období. Můžete také konečně pocítit úspěch v úředních záležitostech, nebo vám někdo splatí svůj dluh. Runa Jera se projevuje v živlu Země, ze znamení zvěrokruhu jí přináleží Váhy, z tarotů Poustevník. Stromem Jery je cesmína a dub, rostliny obilí a tráva. Pomáhá v těžkých zkouškách a neutralizuje vlivy vedoucí k neúspěchu. Talisman pomáhá ve vztazích i nových projektech. Minimalizuje neúspěch.

 

Finance: runa Uruz je o houževnatosti a vytrvalosti. Říká, ať nepolevujete ve svém snažení a zároveň ukazuje vaší skutečnou sílu spočívající v tom, umět věci dotahovat do konce. Jedině tak vám přichází štěstí. Vy si všechno vždy musíte zasloužit sami, ačkoliv jiným to padá do klína snáze. A proč? Protože vy na to máte. Máte na to dokázat realizovat své touhy vlastními silami. Bez práce nejsou koláče. Záleží na vás, jestli a jak se rozhodnete. Na svět se umíte dívat střízlivě a víte, že pomocná ruka roste z vaší paže. Záleží na vás, co získáte. Věci si ale také v žádném případě nenecháte krást a svá pole si jako správný hospodář umíte hlídat před škodnou. V lásce čelíte překážkám, které se dají zvládnout. Jen se nedat otrávit. Může váznout komunikace a strach oslabuje. Není čas na přecitlivělost. Pod tím vším se nenápadně táhne mužská sexuální síla. Pro nezadané – tento týden není čas na nová dobrodružství, ale spíše práci na sobě a svém světě a vyřízení starých restů. V práci jste vhozeni do kola rivality. Je to zkouška, kdy se můžete posbírat a uvědomit si, že na to máte. Vyjdete z toho posíleni. Neustupujte a prosazujte se pevně. Buďte silní jako dub.

 

 

Zdraví: runa Fehu je symbolem hojnosti, dosažení cílů a úspěchu. Symbolizuje hojnost ve všech směrech. Projevuje se v  živlu ohně. Rostliny, které s touto runou souvisí, jsou nesmírně důležité. Jsou to všechno obiloviny, to co má zrno. Ve znamení zvěrokruhu se k téhle runě poutají znamení Býka, Panny a Kozoroha. A v tarotu náleží k Fehu karta Velekněze. Kdybychom se podívali na to, jak funguje Fehu v léčitelství, tak pomáhá při bolestech na hrudníku a při dýchacích potížích. Nepodceňujte sílu run. Vikingové, v podstatě primitivně, postihli moudrost světa. Pár zdánlivě jednoduchých čárek dokáže ovlivnit celý váš život. Amulet z runy Fehu zajišťuje prosperitu a dobrý život.

 

Pro web Dobrá kartářka.cz

Bridget

Linka 36

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

 

 

Komentáře jsou vypnuty.