Novoluní 3.9.2024 – 03.55 hod

Před námi je nové období roku, které sebou přináší novoluní, patřící znamení Panny a s tím související změny okolo nás. Vše, týkající se výhradního ruchu léta, se zpomaluje a připravuje na sklizně a stabilizaci a přípravu podzimu.

Čeká nás přemýšlení o uplynulém létě, hodnocení a plánovaní nových měsíců. Tady k nám přichází jedna z hlavních charakterových vlastností týkající se znamení Panny.  Pečlivě a analyticky zhodnotíte, co ze zážitků léta už je minulostí a jaké úkoly na vás čekají.

Se svou danou pečlivostí a pracovitostí budeme, díky propůjčené energii toho znamení, zpracovávat výsledky zahradničení a není od věci si připomenout, že se tomuto novoluní někdy říká „Sklizňové“.

Mnozí z nás budou připravovat děti opět do školních lavic a plánovat nové pracovní projekty. Je čas začít organizovat a upravovat věci kolem nás. Nejsilnější období pro úklid a sestavení pracovního řádu nás bude čekat v polovině září. Tím mohou vznikat i pocity nedostatku času a prostě a jednoduše podráždění.

Vše má svůj čas a vše se do pomyslných kolonek sesedne. Ve chvílích, kdy budete cítit největší tlak, se prostě zastavte a použijte úžasnou techniku STOP. Nadechněte se, zastavte, potom se podívejte co děláte a proč, a jak se zklidníte, můžete v klidu a už bez tlaku pokračovat.

První dva týdny nového měsíce jsou nejpříhodnější pokud se chystáte ve svém životě udělat výraznější změny.  Výdrž a dosažení svých cílů můžete posilnit krystalem záhnědy. Opět je tu více variant. Záhnědu můžete nosit u sebe buď jako amulet do kapsy, přívěšek na klíče pro muže, či jako ozdobný šperk pro ženy.

Ale pozor, pokud k vám přijde nabídka, která bude neodolatelná až zázračná, vyhněte se jí obloukem. I když se bude zdát nabídka lákavá a výhodná, ne vše je tak, jak to na první pohled vypadá. Držte se své jistoty a svých intuitivních rozhodnutí. Panna vás proti letu myšlenek do vzdušných zámků ohlídá a navede na tu bezpečnou cestu.

Čeká nás  období plné práce a plánovaní a tak nezapomínejte na dostatečnou péči nejen o vše a všechny okolo sebe, jak to většinou zrozenci Panny v životě mají dáno, ale i péči o sebe, o své zdraví. Při pořizování všeho nutného do další pracovní činnosti či nového  školního roku vašim ratolestem si udělejte radost a kupte si něco krásného pro sebe i něco pro relaxaci. 

Odměnit se a namotivovat na další období vám vykouzlí úsměv na tvář. Pokud jeden úsměv pošlete po větru, uvidíte, jak se usídlí na tvářích lidí okolo Vás.

Přeji krásné září a hodně úsměvů

Anežka

 

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Error: View 702c18647b may not exist

Komentáře jsou vypnuty.